Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Épületenergetika

Az energetikai tanúsítvány, vagy más néven “épület zöldkártya”, 2009-ben került bevezetésre. Olvassa el, mikor kötelező, illetve ajánlott annak elkészítése.

Az energetikai tanúsítvány olyan alapvető fontosságú okirat, amelyben a létesítményeket (ingatlanok, épületek, építmények) összesített energetikai mutatójuk alapján sorolják törvényileg meghatározott osztályokba. A tanúsítvány alapja egy átfogó műszaki állapotfelmérésre épülő vizsgálat, valamint a vonatkozó számítási eljárásokkal meghatározott és kiértékelt eredményeket tartalmazó összesítés.

Az energetikai tanúsítványt nem csak azért kell elkészíttetni, mert tartós bérlet illetve adás-vétel során kötelező, hanem mert egy megfelelő tanúsítvány növelheti ingatlanja piaci értékét. Továbbá kitűnő alapot biztosít az energetikai megtakarítást eredményező pályázatok benyújtásához, amivel komoly piaci előnyt biztosíthat saját ingatlanjának az ingatlanpiacon.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.