Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

10 jó tanács az ingatlanhirdetés-írásához

<   Vissza a hírekhez

1. Mindenki szereti az otthonát.
Ez a mi kis várunk, a rémhosszú napok után idejövünk haza. Az természetes, ha szépnek látjuk, de a hirdetésünkben ne essünk túlzásokba. Ne írjuk, hogy „hatalmas fényes terek”, ha normális méretű ablakok vannak, a szobák mérete meg sehol sem több mint 15 négyzetméter. A lakás nem lesz „modern stílusú”, mert van egy beépített hűtőnk. Az érdeklődők személyesen úgyis látják a ferdítést. Megéri így?

2. Képek, képek és képek!
Csináljunk sok jó képet, ahol tényleg látszik az ingatlanunk. Ne vesszünk el a részletekben, attól nem lesz kelendőbb a lakásunk, mert cuki a maci a párnák között. Míg fotózunk, rakjunk rendet, kapcsoljuk ki a tv-t és kérjük meg a családot, hogy ne pózoljanak a kamerának.

3. Ne legyünk modorosak!
Felejtsük el, a belvárosi ékszerdobozDuna-parti gyöngyszemközépkori lovagi romantika és hasonló giccses jelzőket. Ezek a közhelyek nem igazán teszik egyedivé hirdetésünket. A kihagyhatatlan ajánlat felszólítás sem szükséges a szövegbe manapság! (hacsak tényleg nem az)

4. Törekedjünk a lényeg összefoglalására!
Írjunk le mindent pontosan, amivel rendelkezik az ingatlan. A rövid tömör hirdetés jobban rögzül az olvasóban és van türelme elolvasni. Néha a kevesebb több.

5. Árazzunk reálisan!
Az Otthontérképen megvizsgálhatjuk, hogy a környék négyzetméteráraihoz képest, milyen áron próbálják mások eladni az ingatlanjukat. Fontos ezt szem előtt tartani, mert különben nehéz lesz túladni a lakáson.

6. Figyeljünk a helyesírásra!
Ahogy a képeknél fontos az igényesség, úgy a szövegnek is helyesnek kell lennie. Nem jó, ha az érdeklődőben az ragad meg, hogy a kályha, „j”-vel volt írva. Olvassuk át többször, javítgassuk, míg tökéletes nem lesz.

7. Figyeljünk az elérhetőségre!
Ne olyan telefonszámot vagy e-mail címet adjunk meg, amit alig használunk. Ha elérhetetlenek vagyunk, akkor nehezen találnak majd meg az esetleges vásárlók.

8. Töltsünk ki minden adatmezőt!
Adjunk meg minden információt, mikor feltöltjük az ingatlanunk. A kereséseknél az érdeklődők ugyanis ezen paraméterek alapján szűkítenek. Minél több pontos információ, annál jobban kereshető a hirdetésünk.

9. Kérjünk segítséget, ha szükségesnek érezzük!
A szakmailag felkészült ingatlanosok szívesen állnak rendelkezésre és nagyon sok terhet vehetnek le a hirdető vállairól. Kérjünk tanácsot már a hirdetés megírásánál akár!

10. Keressünk egy jó mintát!
Elkezdeni a legnehezebb, nézegessünk más ingatlanhirdetéseket és merítsünk belőlük ihletet.

 

Az eredeti cikket megtekintheti ITT!


nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.