Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Kovácsszénája Magyarország első Ingatlantörzskönyves települése!

<   Vissza a hírekhezKovácsszénája Magyarország első Ingatlantörzskönyves települése!

Vállalkozásunknak nyílt lehetősége arra, hogy ennek a csodálatos környezetben lévő településnek elkészítse a Településképi Arculati Kézikönyvét (TAK).

Ezen alkalmat kihasználva a teljes település regisztrációját is elkészítettük digitális ingatlan nyilvántartó rendszerünkben az INGATLANTÖRZSKÖNYVBEN.

Mindevvel régi álmunk valósul meg, mely szerint létrehoztuk MAGYARORSZÁG ELSŐ INGATLANTÖRZSKÖNYVVEL rendelkező települését, amely mérföldkő a digitális ingatlan-nyilvántartás vonatkozásában.

 

A projekt lassan végéhez ér, és hivatalosan is átadásra kerülnek a dokumentumok.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.