Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Tegnap egy fantasztikus helyen jártunk!

<   Vissza a hírekhez
Munkánk során rengeteg negatív tapasztalatot szerzünk. Hazánkban az ingatlanállomány nagy része küzd kisebb nagyobb problémákkal, hiányosságokkal. Pécsett egy a Barbakán téren megépült társasházban járva úgy éreztük magunkat, mint egy időutazáson.

Pedig semmi másról nincs szó, mint arról, hogy ebben az épületben megvalósultak a szakma által meghatározott elvárások. Az építész kreatív, de egyben felhasználóbarát ötletei, és a magas szintű kivitelezés nyomán egy olyan társasház jött létre melyben egyszerűen jó érzés tartózkodni.

Az épületen már az utolsó simításokat végzik. A lakások pedig a válság ellenére nagyobb részben már elkeltek. Biztos sokakban felmerül, hogy mi a titka ennek az eredménynek? Igazából nincs semmilyen titok. A kivitelező nem trükközött, nem kötött kompromisszumokat a műszaki tartalom kérdésében. A tervezők mögött volt egy koncepció, nem az volt az egyetlen szempont, hogy minél több eladható négyzetmétert hozzanak létre a beépítetlen területen.

Jóleső nyugalom járt át minket, az épület helyiségeiben járva. Az energetikai tanúsítás mellett műszaki állapotfelmérést is végeztünk, mely nagyon meggyőző eredménnyel zárult. Annak idején jól döntöttünk, amikor ezt az épületet szemeltük ki. Az épület műszaki állapota a Go-Home analízis besorolás alapján kiváló.Ebben egyedülálló eddig az országban, de egyedülálló abból a szempontból is, hogy ezzel az épülettel indítjuk útjára az INGATLANTÖRZSKÖNYV és az INGATLANSZERVIZKÖNYV szolgáltatásunkat. A társasházban lévő minden egyes lakás és iroda az energetikai tanúsítvány mellé megkapja a hozzáférést a saját Ingatlantörzskönyvéhez és Ingatlanszervizkönyvéhez.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Porta Barbakán Kft.-nek és Csizmadia Ferencnek, hogy együttműködtek velünk ebben az izgalmas vállalkozásban.

Aki szeretne többet megtudni a még eladásra váró ingatlanokról az épületben, az megtalálja a www.gh-portal.com oldalunkon.

A kivitelező cégről bővebb információkat pedig a www.portabarbakan.hu honlapon érdemes keresni.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.