Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Vásároljunk tudatosan!

<   Vissza a hírekhez
Manapság egyre több helyről hallhatjuk, hogy vásároljunk körültekintően, megfontoltan, tudatosan. A mindennapi vásárlás során talán egyre többen megfontolják, hogy milyen termékekre költsenek, vásárlásukkal mit támogassanak, mibe fektessék megtakarított pénzüket. Ingatlan vásárlásánál is érdemes hasonlóan megfontolni, hogy mit, mennyiért, és hogyan veszünk meg. Az alábbi cikk is rávilágít arra, hogy miért érdemes szakemberek segítségét kérni, mielőtt aláírjuk álmaink házának adásvételi szerződését.

 

" Új ingatlan vásárlásánál az önrész előteremtése és a banki útvesztők után is még számos meglepetés várhatja a vásárlót. Legyünk óvatosak, és kérdezzünk sokat! Íme, a legfontosabb műszaki, jogi és környezetvédelmi szempontok, amelyekre figyelnünk kell.


Az anyagi feltételek megteremtésével még közel sem jutottunk túl a nehezén, a pénzünkért a lehető legjobb ingatlant megszerezni szintén nem egyszerű feladat. Nagyon fontos, hogy az elejétől legyünk tisztában anyagi korlátainkkal, és ne vállaljunk olyan terheket, amelyekbe beleszakadhatunk. Ha nem vagyunk elég körültekintőek, a lakás vételára és a tényleges költségek között számottevő különbség adódhat. 


Nyitott szemmel

A végső döntés előtt tüzetesen vizsgáljuk meg az ingatlant, egy elsőre tetszetős lakás/ház később rengeteg fejfájást okozhat. Szakértő bevonása itt is számos kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket, a hozzáértő építészt, statikust megfizetni olcsóbb, mint a nem várt hibákból adódó javításokat finanszírozni, véleményük pedig jó előre eligazít az esetleges felújítási költségekkel kapcsolatban. 

 

A papírmunkához ügyvéd kell. Dr. Fehér Attila szerint a kiválasztott ingatlannal kapcsolatban sose hagyatkozzunk az eladó szavára, hanem gyűjtsünk be minden lényeges információt.  "


A teljes cikk elérhető: ITT

 

 


nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.