Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Jogi tevékenység

Az építőipari tevékenységhez kapcsolódóan rengeteg jogi ügylet merülhet fel. Jogi támogatásunkkal lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy pártfogásba vegyük ügyleteit.

Az építőipari tevékenységek körében felmerülő számos jogi ügy kapcsán támogatást nyújtunk, tanácsoljuk, pártfogásba vesszük ügyleteit. Szolgáltatásunk igénybevételével, adásvételi szerződések szakszerű és gondos előkészítésével, felülvizsgálatával elkerülheti a mindkét fél számára kényes helyzetek kialakulását. Amennyiben pedig kialakult vitás ügye van, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.