Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Műszaki állapotmérés

Számtalan olyan esemény adódhat, amikor a műszaki állapotfelmérése szükségessé válhat.

Az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés a vizsgálandó ingatlan vizuális, azaz szemrevételezéssel történő elemzését, továbbá a létesítmény geometriai méreteinek meghatározását foglalja magában. Ezen felmérés, valamint a vizsgálat eredményét képező, az ingatlan összes fontos műszaki paraméterét tartalmazó szakvélemény és összefoglaló adatlap segítségére lehet az adás-vétel során. Mind az eladó, mind a vevő fél érdeke, hogy kellemetlen meglepetések nélkül, a létesítmény műszaki állapotának pontos ismeretében történjen az értékesítés.

Az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés lehetőséget ad továbbá arra is, hogy a vizsgált létesítményeknek csak a ténylegesen elavult részei kerüljenek felújításra, átalakításra, így tudatosan, a befektetéssel arányosan növelhető az ingatlan értéke.

A részletes műszaki állapotfelmérés során a létesítmények teljes körű, feltárásokkal támogatott vizsgálatát, értékelését további szakemberek (statikus, építész, gépész-, villamosmérnök, tervező és energetikus) bevonásával készítjük el. Az állapotfelmérések eredményei minden esetben digitális módon kerülnek feldolgozásra. A részletes műszaki állapotfelmérés díjai esetileg kerülnek meghatározásra, ezért megrendelésükkel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön központi email-címünkön.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.