Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Rólunk

Cégünk küldetése az ingatlanokkal foglalkozó szakterületek egyedülálló és komplex egyesítése, amely az ingatlanokról való gondolkodás új alapját hivatott megteremteni.

Az általunk kifejlesztett GO-HOME ANALÍZIS módszer, az első olyan mérnöki szempontból megalapozott felmérési szisztéma, mely az ingatlanok műszaki állapot és amortizációs szint alapján történő egységes kategóriába sorolását teszi lehetővé.

 

A mindannyiunk számára érezhető gazdasági környezetváltozás az ingatlanpiaci szereplők alkalmazott szolgáltatásainak, módszereinek átfogó reformját sürgeti, amely a jövőbeni piacszerzés egyetlen és kizárólagos módja. Cégünk egyedülálló, komplex szolgáltatáscsomagot fejlesztett ki és kínál az ország egész területén minőségi, franchise rendszerben. Oltalom alá helyezett innovatív szolgáltatásunk, a GO-HOME ANALÍZIS alapjaiban kívánja megreformálni a piaci szereplők működését, szemléletét.

 

A Go-Home Kft.-t 2008-ban alapítottuk, pécsi székhellyel. Képzettségünk, szaktudásunk, valamint évtizedes gyakorlati tapasztalatunk a stabil háttér ahhoz, hogy munkánk eredménye mindig színvonalas, minőségi, szakértői szolgáltatás. Munkatársaink – az építőipari terület sajátosságait illetően - egy kívülálló számára elérhetetlen tájékozottsággal és rálátással rendelkeznek. Ezért javasoljuk, hogy ne ugorjon fejest egy ingatlan vásárlásába, vagy eladásába mindaddig, míg nem ismerte meg a piacon egyedülálló szolgáltatásunkat.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.