Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Tevékenység

A jelenlegi bizonytalan gazdasági környezetben, változó energiaárak mellett, beruházások hiányában, továbbá az uniós csatlakozás során bevezetett, illetve bevezetésre váró műszaki szabványok miatt vagyontárgyaink értékének ismerete, úgy a vállalatok, mint a magánszemélyek számára fontos szerepet játszik.

A Go-Home Kft. olyan szolgáltatáscsomagot állított össze, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a létesítmények (ingatlanok, építmények, műtárgyak, stb.) alapos vizsgálata után, pontos képet nyújtson ügyfelei vagyoni értékeiről. Az általunk kifejlesztett felmérési módszer a GO-HOME ANALÍZIS biztosítja, hogy az egységesített, sematizált felmérési adatlapok segítségével minden egyes vizsgálat esetén Ön ugyanazt a kiemelkedő, minőségi szolgáltatást kapja az ország egész területén. A három fő műszaki tevékenységünket, jogi támogatás teszi teljessé.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.